Skyland: Lumea Nouă (2005) - Promo Dublat în Română

Skyland, este un serial de animație CGI dezvoltat în Franța în parteneriat cu Canada și Luxemburg pentru canalele de televiziune France 2 din Franța, Teletoon din Canada, Nicktoons din Statele Unite, ABC din Australia și CITV din Regatul Unit. Serialul este o coproducție între Method Films din Paris și 9 Story Entertainment.

Sep 15, 2023 - 23:35
 0  63

O avanpremieră mondială de 60 de minute a fost difuzată pe 26 noiembrie 2005, la mai multe intervale de timp în timpul zilei și în ziua următoare. Programul a fost prezentat de Chase Francisco. A fost lansat pe 22 aprilie 2006, la ora 19:30, pe Teletoon. La 2 iulie 2006, un bis al episodului pilot de o oră a fost difuzat pe Nicktoons Network, urmând ca seria completă să înceapă sâmbătă, 18 noiembrie 2006.

Povestea serialului fiind:

Înainte de începutul poveștii, în secolul al XXIII-lea, Pământul s-a fragmentat în miliarde de bucăți care orbitează în jurul unui nucleu central. În această nouă lume, numită Skyland, a apărut o formă evoluată de om: Seijins, care absorb energia din lumina soarelui și o folosesc pentru a alimenta abilități speciale precum telekinezia, telepatia, controlul mental, proiecția astrală, bile sau explozii de energie și raze electrice.

Prima parte a animației a fost produsă de Attitude Studios din Paris, Franța, iar o mare parte a animației faciale și a randării a fost externalizată către DQ Entertainment din India. Ulterior, ultima parte a sezonului a fost complet animată și finalizată la DQ Entertainment din Hyderabad, India, folosind o filmare de captură de mișcare finalizată în Attitude Studios. Se pare că se utilizează pe scară largă tehnologia de captare a mișcărilor pentru un aspect de animație de ultimă generație.

Muzica a fost compusă de Paul Intson, din Canada. Designul de sunet extins și mixajul surround 5.1 au fost realizate de Jim Longo de la Rhythm Division din Toronto, Canada. Editarea muzicii a fost realizată la Rhythm Division de Rob Kirkpatrick pentru sezonul 1 și de Kevan Staples pentru sezonul 2. Editarea suplimentară a fost realizată de Bojan Risojevic.

Între 2010 și 2011 au fost publicate trei cărți inspirate de spectacol de către un scriitor spaniol de origine castiliană cu pseudonimul David Carlyle. Inițial, acestea au fost publicate exclusiv în Spania ca trilogie, cu numele "Skyland" urmat de numele romanelor. Atlantyca a vândut drepturile în limbile braziliană, catalană, spaniolă, poloneză, turcă, macedoneană, rusă, maghiară și chineză.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.