Taffy (2018) - Promo Dublat în Română [Disney Channel]

Taffy este un serial de televiziune de animație co-creat de Mike de Seve și Pierre Sissman.Serialul este produs de Cyber Group Studios, în coproducție cu Turner Broadcasting System Europe, cu participarea France Televisions pentru primul sezon și WarnerMedia, Gulli și Canal J pentru al doilea sezon.

May 26, 2023 - 20:46
 0  81

În iulie 2017, France Televisions a încheiat un parteneriat cu Boomerang pentru a începe producția unui desen animat de tip slapstick inspirat de Tom și Jerry, care ar urma să aibă premiera în toamna anului 2018, cu un total de 78 de episoade. Emisiunea folosește animație digitală de păpuși, cu desene stilizate care amintesc de desenele animate din anii '90 și '50. În septembrie 2019, a fost reînnoit un al doilea sezon, conținând 78 de episoade de 7 minute, care urma să aibă premiera în 2020, dar a fost amânat pentru 2022 în mai multe canale Boomerang.

Disney Channel a preluat serialul și va fi difuzat în România începând cu Luni 5 Iunie de la ora 14:15 și descrie serialul ca fiind:

Serialul urmărește un raton gri, Scraggs, care este adoptat de doamna Mai Mult după ce crede că este o pisică pe nume Taffy. Principalul animal de companie al acesteia, un dobermann pe nume Bentley, este hotărât să îi dezvăluie secretul lui Taffy doamnei Muchmore. Printre alte personaje se numără Forsythe și prietenii Addie, Mish și Mash. Alte câteva personaje secundare și de fundal apar des în serial, cum ar fi prietenele doamnei Muchmore, doamna Highcost și doamna Allperfect, care sunt, de asemenea, doamne bogate.

Serialul a avut premiera pe Boomerang Africa la 17 decembrie 2018, iar ulterior a fost difuzat pe mai multe canale Boomerang din întreaga lume în 2019, în special în Marea Britanie, care a început să difuzeze serialul începând 7 ianuarie 2019, și în Orientul Mijlociu, unde a fost difuzat în mai 2019 pe Boomerang MENA. De asemenea, a ajuns în India pe 24 ianuarie 2022 pe Cartoon Network și în Pakistan pe 19 februarie 2022 pe acesta din urmă. Cel de-a doilea sezon este difuzat pe CBBC în Regatul Unit.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.