Kung Fu Panda 4 (2024) - Trailer Dublat în Română

Kung Fu Panda 4 este un film de comedie americană de animație cu arte marțiale din 2024, produs de DreamWorks Animation și distribuit de Universal Pictures. Este al patrulea episod din franciza Kung Fu Panda și continuarea filmului Kung Fu Panda 3.

Mar 9, 2024 - 23:02
 1  1.5k

Kung Fu Panda 4 a avut premiera la AMC 14 Theater at The Grove din Los Angeles pe 3 martie 2024 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 8 martie. Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, care au lăudat performanțele vocale, animația și secvențele de acțiune, dar au criticat povestea, lipsa celor Cinci Furios și l-au considerat inferior predecesorilor săi.

DreamWorks Animation descrie povestea filmului ca fiind:

Po îi ajută pe părinții săi, domnul Ping și Li, să-și deschidă noul restaurant, când maestrul Shifu îi spune că trebuie să avanseze pentru a deveni liderul spiritual al Văii Păcii, ceea ce înseamnă că nu va mai fi Războinicul Dragon și trebuie să găsească un candidat potrivit pentru a-i fi succesor. În timp ce Po se străduiește să aleagă candidații, el prinde o hoață pe nume Zhen care încearcă să fure arme străvechi și o trimite la închisoare, dar află de la niște capre că Tai Lung s-a întors.

Pe 3 decembrie 2010, Jeffrey Katzenberg, pe atunci CEO al DreamWorks Animation, a declarat că există posibilitatea ca seria să mai aibă încă trei continuări după Kung Fu Panda 3, ajungând astfel la o serie de șase filme.[10] Pe 13 ianuarie 2016, Collider i-a întrebat pe realizatorii filmului Kung Fu Panda 3 despre posibilitatea unui al patrulea film. Co-realizatoarea Jennifer Yuh Nelson a declarat: "Este pe rând. Vrem să facem din acest film o bijuterie perfectă, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla după aceea". Co-regizorul Alessandro Carloni a declarat: "Cu continuările, nu vrem să încercăm să le facem să pară că au un final deschis. Vrem să se simtă ca o călătorie încheiată, iar noi simțim că acest film o va face. Și apoi, dacă se prezintă o poveste fantastică."

Ca parte a înțelegerii dintre Universal și Netflix, filmul va fi difuzat pe Peacock în primele patru luni ale ferestrei de televiziune cu plată, după care se va muta pe Netflix pentru următoarele zece luni, iar apoi va reveni pe Peacock pentru celelalte patru luni.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.