În Spațiu cu Ella (2022) - Promo Dublat în Română

În Spațiu cu Ella este un serial de televiziune canadian-belgian de animație pe calculator pentru copii creat de Adam Long, produs de Fabrique Fantastique și Apartment 11 și distribuit de Aardman.

Jul 18, 2023 - 02:20
 0  54

Produs de Fabrique Fantastique din Belgia și Apartment 11 din Canada, acest serial preșcolar de tranziție CGI se va lansa în 2022 pe o serie de canale și platforme confirmate din întreaga lume. Formatul de 52 x 11' permite ca multe aventuri în spațiu să fie redate publicului, care se va bucura să o urmărească pe Ella și pe prietenii ei explorând minunile universului.

Cartoonito descrie povestea serialului ca fiind:

În anul 3021, pe o stație spațială aflată undeva între Marte și Jupiter, în Calea Lactee, Ella Ryder, în vârstă de 8 ani, pornește împreună cu prietenii ei în aventuri captivante de descoperiri. Și pentru că se află în spațiu, au multe de experimentat și chiar mai multe de explorat!

În timp ce aventurile Ellei sunt amuzante pentru coloana vertebrală, ele sunt, de asemenea, întotdeauna încărcate emoțional, permițându-i să descopere un pic mai mult despre ea însăși cu fiecare provocare neașteptată - provocări care o ajută să înțeleagă ce o face să fie la fel de unică ca și numele ei: Ella.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.