Recenzie Carte Ca peștele în copac

Ca peștele în copac este o carte beletristrică pentru copii scrisă de către "Lynda Mullaly Hunt" și publicată în Noiembrie 2022 de către Editura arthur care o urmărește pe protagonista Ally Nikcerson, o fetiță simpatică care nu se prea înțelege cu școala.

Mar 5, 2023 - 14:00
Dec 25, 2023 - 02:21
 0  103
Recenzie Carte Ca peștele în copac

Ally este în clasa a șasea și din păcate nu o duce prea bine la capitolul școală. A schimbat până acum 7 școli și în fiecare a dat de aceeași problemă, întra în belele la ore din cauză că literele îi fugeau din fața ochilor și nu putea să scrie sau să citească ceea ce îi cereau profesorii.

Totul ia o întorsătură cu totul diferită pentru Ally atunci când, în locul profesoarei lor, doamna Hall, care intrase în concediu de maternitate, vine un profesor nou, domnul Daniels.

Acesta, datorită metodelor sale unice de a se apropia de copii, descoperă că Ally este o fetiță foarte deșteaptă și care în ciuda dificultăților pe care le are la scris și citit se descurcă foarte bine la lucrurile practice și exercițiile de logică.

Cu trecerea timpului, domnul Daniels se apropie din ce în ce mai mult de Ally până când, aceasta de deschide în fața lui și îi spune ce se întâmplă cu literele când încearcă să scrie sau să citească. În acel moment domnul Daniels își dă seama care este problema lui Ally și anume că aceasta este dislexică.

Cu ajutorul orelor suplimentare petrecute alături de domnul Daniels și a prietenilor ei, Ally reușește să își depășească problema și să realizeze că nu este nimic înneregulă să fi diferit față de ceilalți.

Destul cu spoilerele că v-am dat prea multe. Restul poveștii vă las pe voi să o aflați. Vă garantez că o să vă distrați copios și o să vă placă grozav cartea.

Recomand cartea 100% pentru că are umor și firul poveștii este destul de ușor de înțeles. În același timp în carte veți găsi și multe informați despre niște cunoscuți oameni de ștință, informații care nu sunt foarte cunoscute și puțină lume le știe.

Per total am o părere foarte bună despre carte și îi dau un 9,5/10. Vreau să văd și părerea voastră cât de curând în secțiunea de comentarii.

Lectură plăcută!^^

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow