Dragonul American (2005) - Promo Dublat în Română

American Dragon, este un serial de televiziune american de animație. A fost produs de Walt Disney Television Animation, creat de Jeff Goode și co-dezvoltat de Eddie Guzelian și Matt Negrete. A avut premiera pe Disney Channel la 21 ianuarie 2005 și s-a încheiat la 1 septembrie 2007. Au fost produse 52 de episoade.

Jan 29, 2024 - 13:37
 0  62

Dragonul American: Jake Long a fost creat de Jeff Goode. Spectacolul a fost prezentat directorilor de la Disney Channel ca un serial de animație în 2002. După ce a primit undă verde de la Disney Channel, biblia de prezentare a fost apoi dezvoltată în adaptarea sa pentru televiziune cu producătorii executivi Matt Negrete și Eddie Guzelian, iar Christian Roman a fost regizor.

Disney Channel a comandat pentru primul sezon douăzeci și unu de episoade inițiale de 30 de minute. Serialul a avut premiera pe 21 ianuarie 2005. Inițial a fost programat pentru toamna anului 2004, dar a fost mutat în ianuarie, când Brandy & Mr. Whiskers a fost finalizat la timp pentru debutul din septembrie. A avut premiera în Marea Britanie cu o lună mai devreme, pe 19 decembrie 2004.

În 2006, Disney Channel a reînnoit serialul pentru un al doilea sezon. Se anunțase, de asemenea, că Steve Loter, care fusese regizorul serialului Kim Possible, se va alătura serialului pentru cel de-al doilea sezon ca regizor și producător executiv, alături de Matt Negrete și Eddie Guzelian. Cu toate acestea, în urma reînnoirii de către Disney Channel a serialului Kim Possible pentru un al patrulea sezon, Loter și-a reluat rolul de regizor, dar va fi în continuare producător executiv al lui Jake Long. Nick Filippi, care se ocupase de asemenea de regie la Kim Possible, a fost desemnat noul regizor al lui Jake Long.

Disney Channel descrie povestea serialului ca fiind:

Plasat în cartierul Manhattan din New York, acest serial de animație spune povestea unui băiat american de origine chineză pe nume Jake Long, care trebuie să găsească un echilibru între adolescența obișnuită și abilitatea de a se transforma într-un dragon. Când, în cele din urmă, își deblochează întregul potențial și se transformă în Dragonul American, el trebuie să depășească obstacole pentru a proteja creaturile magice care trăiesc în oraș, dar, ca persoană obișnuită, Jake are probleme cu dragostea profundă pentru colega sa de școală Rose care, fără să știe Jake, are propriul secret întunecat și magic: este o ucigașă naturală de dragoni cunoscută sub numele de Huntsgirl, membră a Huntsclan, un cult de ninja care ucide creaturi mitice și cu care Jake s-a luptat în mod constant. Liderul Huntsclanului este Vânătorul care a crescut-o pe Rose.

Un Crossover între Dragonul American și Lilo & Stitch a fost produs iar Jake Long și aliații săi ajung în Hawaii într-un episod din Lilo & Stitch: The Series intitulat "Morpholomew" pentru a investiga unul dintre experimentele lui Jumba, în timp ce Lilo se înscrie la o competiție de skateboarding în încercarea de a-și impresiona iubitul, câștigând o nouă placă de skateboard pentru el, în timp ce acesta se află în Australia. Între timp, el și Stitch fac echipă pentru a-l opri pe Gantu și a salva experimentul.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.