Aventurierii: Stăpânii Timpului (2005) - Promo Dublat în Română

Aventurierii: Stăpânii Timpului este un serial de animație creat în 2005, cu un total de 26 de episoade. Serialul a fost difuzat pe Télétoon în 2005. Aventurierii: Stăpânii Timpului nu mai este difuzat pe acest canal în acest moment.

Aug 11, 2023 - 03:03
 0  45

Télétoon descrie povestea serialului ca fiind:

Încărcându-se prin intermediul unui software de continuum temporal, Fire, Nevin, Paul și Kikko sunt brusc purtați înapoi în timp, într-o căutare disperată a profesorului lor de informatică dispărut. Din nefericire,ei nu au făcut călătoria singuri. Un Hacker malefic amenință să schimbe istoria lumii. Rezistența fiecărui adolescent îndrăzneț va fi pusă la încercare în timp ce se vor plimba în timp și în afara timpului; se vor confrunta cu pericole copleșitoare și provocări palpitante.

În România serialul de animație Aventurierii: Stăpânii Timpului a fost difuzat pe Megamax cu dublat în Limba Română.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.