Dorința (2023) - Trailer Dublat în Română

Wish este un viitor film american de animație muzical-fantastic produs de Walt Disney Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Este regizat de Chris Buck și Fawn Veerasunthorn, produs de Peter Del Vecho și Juan Pablo Reyes și scris de Jennifer Lee și Allison Moore.

Nov 5, 2023 - 17:14
 0  4.2k

Wish a început să fie dezvoltat în 2018, dar nu a fost dezvăluit public până pe 21 ianuarie 2022, când s-a raportat că Jennifer Lee scrie un film original pentru studiourile Walt Disney Animation. Pe 9 septembrie 2022, în timpul prezentării de la D23 Expo 2022, Disney Animation a anunțat titlul filmului, precum și faptul că echipa de regie va fi formată din Chris Buck și Fawn Veerasunthorn, iar Peter Del Vecho și Juan Pablo Reyes ca producători.

De asemenea, a fost anunțat că stilul artistic va combina aspectul animației tradiționale Disney în acuarelă cu cel al animației pe calculator, pe care compania o folosește în perioada modernă. Veerasunthorn a declarat că este "entuziasmată să îl onoreze pe Walt Disney cu acest film. Echipa noastră artistică și tehnologică urma să se reunească pentru a descoperi cum să combine aspectul ilustrației din secolul XX care l-a inspirat pe Walt cu tehnologia CG pe care o avem acum".

Inițial, animația filmului a fost concepută ca fiind complet tradițională, dar mai târziu s-a decis ca aceasta să fie combinată cu animația pe calculator, deoarece doar 2D avea prea multe limitări în ceea ce privește mișcările camerei și caracterizarea personajelor.

În octombrie 2023, Boxoffice Pro a estimat că Wish va câștiga 45-65 de milioane de dolari în weekendul de debut de Ziua Recunoștinței în America de Nord, culminând cu un total intern de 185-289 milioane de dolari. În luna următoare, Deadline Hollywood a estimat că filmul va câștiga 50 de milioane de dolari în acel weekend.

Wish este programat să fie lansat în cinematografe pe 22 noiembrie 2023. La 16 februarie 2023, în urma eșecurilor comerciale ale filmelor Strange World al companiei și Lightyear al Pixar, Disney ar fi luat în considerare prelungirea ferestrelor de proiecție în cinematografe atât pentru Wish, cât și pentru Elemental al Pixar, în speranța de a readuce familiile în cinematografe.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.