Filmul Întoarcerea Familiei Thunderman va avea premiera pe Nickelodeon și Paramount+ în 2024

La începutul acestui an, studiourile Nickelodeon au anunțat că trupa The Thundermans se va întoarce cu un nou film de lung metraj bazat pe comedia live-action de succes cu supereroi, Familia Thunderman, intitulat Întoarcerea Familiei Thunderman care va avea premiera pe Nickelodeon și Paramount+.

Jul 23, 2023 - 05:20
 1  5.7k
Filmul Întoarcerea Familiei Thunderman va avea premiera pe Nickelodeon și Paramount+ în 2024

Filmul îi are ca protagoniști pe Kosarin și Griffo, urmărindu-i pe personajele lor, gemenii Phoebe și Max, după ce au fost trimiși înapoi să locuiască cu părinții lor. De asemenea, îi are în rolurile principale pe Addison Riecke, Diego Velazquez, Maya Le Clark, Chris Tallman și Rosa Blasi, care își reiau rolurile din serialul original.

Din distribuția principală fac parte:

  • Kira Kosarin în rolul lui Phoebe Thunderman
  • Jack Griffo în rolul lui Max Thunderman
  • Addison Riecke în rolul lui Nora Thunderman
  • Diego Velazquez în rolul lui Billy Thunderman
  • Chris Tallman în rolul lui Hank Thunderman
  • Rosa Blasi în rolul lui Barb Thunderman
  • Maya Le Clark în rolul lui Chloe Thunderman
  • Dana Snyder în rolul lui  Dr. Colosso

Filmul este scris și produs de Jed Spingarn și regizat de Trevor Kirschner. Kira Kosarin, Jack Griffo, Dan Cross și David Hoge sunt producători executivi. Producția filmului pentru studiourile Nickelodeon este supervizată de Zack Olin și Shauna Phelan, co-șefi la Nickelodeon & Awesomeness Live-Action. Brian Banks este responsabilul executiv al Nickelodeon pentru producție.

Familia Thunderman a avut premiera pe Nickelodeon în octombrie 2013 și și-a încheiat cele patru sezoane în 2018, clasându-se pe primul loc în topul serialelor din toată televiziunea în rândul copiilor de 2-11 ani și al copiilor de 6-11 ani. Creat și produs în mod executiv de Jed Spingarn, câștigător a trei premii Emmy, serialul de o jumătate de oră urmărește gemenii supereroi cu personalități opuse, Phoebe și Max Thunderman, în timp ce își croiesc drum prin școală, prieteni și o familie de supereroi extraordinari, totul în timp ce își păstrează adevăratele identități în secret.

Nickelodeon descrie povestea filmului ca fiind:

Gemenii Phoebe și Max sunt trimiși înapoi la părinții lor Hank și Barb, după ce una dintre super salvările lor nu a decurs conform planului. În timp ce Hank și Barb se bucură de întoarcerea lor, iar Billy și Nora așteaptă cu nerăbdare să aibă o viață normală de liceu, Max și Phoebe sunt hotărâți să își recâștige statutul de supereroi.

Filmul Întoarcerea Familiei Thunderman va debuta în 2024 pe Nickelodeon și Paramount+.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.