Elementar (2023) - Trailer Dublat în Română

Elementar este un viitor film american de animație pe calculator de fantezie romantică produs de Walt Disney Pictures și Pixar Animation Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Regizat de Peter Sohn și produs de Denise Ream după un scenariu de Brenda Hsueh.

Feb 22, 2023 - 02:59
Aug 15, 2023 - 19:51
 1  10.1k

Filmul îi are în rolurile vocale principale pe Leah Lewis și Mamoudou Athie. Povestea prezintă legătura dintre Ember, un element de foc, și Wade, un element de apă, care nu se pot atinge unul pe celălalt; dar descoperă cât de multe au în comun.

Elemental se inspiră din tinerețea lui Sohn, care a crescut ca fiu de imigranți în New York City în anii 1970, subliniind diversitatea culturală și etnică distinctă a orașului. Thomas Newman a compus partea muzicală a filmului.

Pixar Animation Studios descrie povestea filmului ca fiind:

Într-un oraș în care locatarii focului, apei, pământului și aerului trăiesc împreună, o tânără înflăcărată și un tip de treabă sunt pe cale să descopere ceva elementar: cât de multe au de fapt în comun.

Filmul Elemental este programat să fie lansat în Statele Unite pe 16 iunie 2023.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.