Povestea Trolifanților (2019) - Trailer Dublat în Română

Povestea Trolifanților este un film de aventură și dramă fantastică de animație pe calculator din 2019, produs de Huhu Studios. A fost scris și regizat de Kirby Atkins, care joacă în rolul principal, împreună cu fiica sa mai mică, Leah, care interpretează personajul Rue.

Jan 4, 2024 - 15:11
 0  39

Mosley a fost dezvoltat de Kirby Atkins încă din 1997 sub numele de Beast of Burden. John A. Davis și Keith Alcorn de la DNA Productions au fost desemnați inițial drept coproducători ai filmului. Atkins a dedicat filmul mentorului său de la Hollywood, animatorul Pres Romanillos. Cei doi se cunoscuseră în timp ce lucrau la filmul de animație Warner Bros. din 2006, The Ant Bully.

Huhu Studios descrie povestea filmului ca fiind:

În antichitate, trolifanții erau creaturi care au migrat spre nord ca răspuns la invazia umană. Cei care au rămas în urmă au fost înrobiți de oameni, care i-au folosit ca animale de povară. Treptat, spatele lor s-a îndoit și și-au pierdut folosirea mâinilor. Unii thorifanți cred că verii lor, cunoscuți sub numele de Drepți, se vor întoarce pentru a-i elibera într-o zi.

Un tânăr trolifan pe nume Mosley este scos la licitație și vândut unui fermier pe nume Simon, care îl folosește pentru a-și ara câmpurile. Douăzeci și cinci de ani mai târziu, Mosley și partenera sa Bera au născut un fiu pe nume Rue. Mosley și familia sa îl cunosc și pe Turpin, care servește ca animal de povară pentru vânzătorul ambulant Bemus și asociații săi Shank și Ollie. Mai târziu, Bemus încearcă să îl înșele pe Simon pentru a cumpăra un câmp stâncos din apropiere. Simon este de acord să o vândă pe Rue după ce Bera dă naștere copilului ei, spre disperarea lui Mosley și a lui Bera.

În octombrie 2014, Huhu Studios a cerut ajutorul Comisiei de Film din Noua Zeelandă pentru a găsi parteneri de coproducție și distribuție pentru Beasts of Burden. În mai 2015, The Hollywood Reporter a raportat că China Film Animation, divizia de animație a China Film Group, a încheiat un acord de coproducție cu Huhu Studios pentru a produce Beasts of Burden, căruia i-a fost alocat un buget de 20 de milioane de dolari americani.

Povestea Trolifanților a fost lansat în cinematografe în Noua Zeelandă de Rialto Distributors pe 10 octombrie 2019. Rhys Darby, membru al distribuției, a promovat filmul în timpul unui interviu cu jurnalistul Karl Puschmann de la New Zealand Herald la începutul lunii octombrie 2019. De asemenea, filmul este disponibil pe iTunes Store în Australia.

Pe 16 octombrie 2019, Mosley a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun film de animație" la cea de-a douăsprezecea ediție a Premiilor Asia Pacific Screen Awards, care a avut loc la Brisbane, Australia, și a fost inclus pe lista "proiecțiilor speciale" la Festivalul de Film de la Annecy. În 2020, filmul a fost nominalizat pentru "Cel mai bun film de animație" la Festivalul Internațional de Animație de la Ottawa, la Festivalul Internațional de Film de la Burbank și la Festivalul de Cinema din New York. De asemenea, filmul a câștigat premiul Golden Dolphin Award pentru cel mai bun lungmetraj de animație la cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Animație Xiamen din China.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.