Yu-Gi-Oh! Jocul oficial de cărți Yu-Gi-Oh! stabilește 2 recorduri mondiale Guinness

Guinness World Records este, de departe, una dintre cele mai bune cărți de trivia. De la cele mai serioase la cele mai absurde, veți găsi aproape orice record în această carte. Bineînțeles, unele dintre recorduri pot fi văzute ca niște trucuri publicitare, cum ar fi recenta încoronare a lui Animate Ikebukuro ca fiind cel mai mare magazin/magazin de anime.

May 11, 2024 - 16:31
 0  13
Yu-Gi-Oh! Jocul oficial de cărți Yu-Gi-Oh! stabilește 2 recorduri mondiale Guinness

Și chiar dacă unele recorduri sunt cascadorii publicitare, ele pot fi amuzante... cum ar fi Yu-Gi-Oh! Championship Series Japan Tokyo 2024 care a luat acasă două noi recorduri Guinness World Records. Contul oficial X (fostul Twitter) al jocului oficial de cărți Yu-Gi-Oh! a dezvăluit pe 30 aprilie că cele două zile ale celei de-a 10-a aniversări Yu-Gi-Oh! Championship Series Japan Tokyo 2024 au luat acasă recordurile pentru "Cei mai mulți participanți la un turneu de jocuri de cărți de joc" și "Cel mai mare turneu de jocuri de cărți de joc".

Potrivit site-ului oficial al jocului de cărți Yu-Gi-Oh!, recordul pentru "Cei mai mulți participanți la un turneu de cărți de joc" a fost înregistrat pe 28 aprilie, iar cel pentru "Cel mai mare turneu de cărți de joc" a fost înregistrat pe 28 și 29 aprilie la un loc. Pe pagina de pornire se menționează, de asemenea, că la eveniment au putut participa 8.000 de persoane, astfel că a existat un punct de referință pe care Guinness World Records l-a analizat înainte de a face evaluarea. Din păcate, nici tweet-ul menționat mai sus, nici pagina de pornire nu menționează numărul de participanți pentru ambele recorduri. Cu toate acestea, Oricon News a citat un total de 7.443 de persoane au fost prezente.

În timp ce doar o singură persoană, Yūtarō Takahashi, a câștigat Yu-Gi-Oh! Championship Series Japan Tokyo 2024, fiecare persoană care a participat la eveniment a primit un card promoțional special pentru cea de-a 10-a aniversare. Cardul prezintă numele "The 10th Yu-Gi-Oh! Championship Series", cu logo-ul evenimentelor și 10 ca artă a cardului. În locul oricărui efect al cardului, în caseta de text, este imprimat sigiliul Guinness World Record și "Record Holder". Este un mic suvenir frumos pentru cei care au participat la eveniment.

Probabil că va fi o chestiune de timp până când The Pokémon Company sau Wizards of the Coast va lovi din nou cu oricare dintre recordurile stabilite de Yu-Gi-Oh! Championship Series Japan Tokyo 2024. Dar până când se va întâmpla acest lucru, Jocul oficial de cărți Yu-Gi-Oh! este regele jocurilor.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.