Yoshitoshi Shinomiya va regiza noul film anime A New Dawn din 2025

Ilustratorul și regizorul Yoshitoshi Shinomiya va regiza un nou film anime intitulat provizoriu A New Dawn, care va avea premiera în cinematografele din Japonia în 2025. Filmul este o producție comună a ASMIK Ace și a studioului francez Miyu Productions.

Apr 24, 2024 - 06:50
Apr 24, 2024 - 06:57
 0  8
Yoshitoshi Shinomiya va regiza noul film anime A New Dawn din 2025

Primul lungmetraj regizat de Shinomiya se concentrează asupra unei fabrici de artificii vechi de 330 de ani, care este pe cale să fie evacuată cu forța. Filmul spune povestea a trei tineri care au crescut în jurul fabricii și a celor două zile din jurul magazinului fantomă de artificii Shuhari.

Filmul va fi prezentat în cadrul unei prezentări de animație cu Shinomiya, care va prezenta lucrarea și un videoclip de realizare pentru "Ziua animației" din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Annecy, care va avea loc pe 19 mai.

Shinomiya a desenat afișe pentru filmul The Garden of Words al lui Makoto Shinkai și a desenat, de asemenea, fundaluri pentru acest film, precum și pentru filmele sale Your Name. și Children Who Chase Lost Voices. A desenat, de asemenea, imagini de fundal pentru Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin și Fate/stay night: Unlimited Blade Works. Shinomiya a lucrat ca regizor de unitate la filmul your name. și a regizat secvența de flashback a acestuia. Shinomiya a furnizat art pentru Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle (Secretele junglei). El a condus un proiect de colaborare care a inclus un scurt anime axat pe istoria Shibuya Crossing în 2018.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.