WWWave Corporation plănuiește să producă 4 anime-uri noi în fiecare an începând cu 2025

WWWave Corporation a confirmat la evenimentul AnimeJapan 2024 de luna trecută că plănuiește să lanseze patru anime-uri noi în fiecare an începând cu 2025. Titlurile vor fi adaptări ale manga de la alți editori, dar WWWave Corporation va produce ea însăși anime-urile în totalitate.

Apr 8, 2024 - 06:45
 0  16
WWWave Corporation plănuiește să producă 4 anime-uri noi în fiecare an începând cu 2025

Compania plănuiește să anunțe primul anime din cadrul acestei inițiative spre sfârșitul acestui an. Compania a declarat că este "entuziasmată de noile titluri pe care le are în producție și crede că primul va fi un titlu de care fanii vor fi încântați".

Compania a declarat că a observat cererea pentru mai multe anime-uri, astfel că a lansat o nouă casă de animație numită Deregula în iunie 2023 pentru a începe să producă anime-uri ale IP-urilor altor companii. Anterior, WWWave Corporation se concentrase pe producerea de anime-uri bazate pe propriile manga originale.

Compania a declarat că "și-a dat seama că există atât de multe titluri, mai orientate spre adulți sau puțin mai sexy, puțin ecchi, pe care alte companii nici nu ar visa să le transforme în animații", adăugând: "așa că ne-am gândit că este șansa perfectă de a obține drepturile de a produce unele dintre aceste titluri de succes".

Compania plănuiește să lanseze patru titluri noi de animație pe an sub eticheta Deregula, continuând totodată să producă titlurile AnimeFesta în același ritm de cel puțin patru titluri pe an.

WWWave Corporation a fost înființată în 2010, iar de atunci compania a lansat site-ul digital de manga ComicFesta și marca wwwave comics. Compania produce manga orientate mai mult spre adulți, cu dragoste între băieți și romantism matur. Compania are, de asemenea, marca shōnen Trahison, care prezintă manga cu teme shōnen și "un strop mare de fan service".

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.