Warner Bros. Japonia va produce peste 10 titluri anime pe an

Președintele Warner Bros. Discovery pentru Asia-Pacific, James Gibbons, a declarat vinerea trecută pentru site-ul de știri de divertisment Variety că studioul japonez de anime al companiei va produce mai mult de 10 titluri pe an, spre deosebire de producția de cinci din anii trecuți.

Mar 31, 2024 - 22:15
 0  11
Warner Bros. Japonia va produce peste 10 titluri anime pe an

El a declarat că "anime-ul este una dintre cele mai bune modalități de a ajunge la publicul cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, care este incredibil de evaziv". El a continuat spunând că firma are un public puternic pentru anime în SUA, în unele părți ale Europei și în America Latină.

Studioul de anime al companiei a fost lansat în 2011 și a produs peste 80 de titluri, printre care JoJo's Bizarre Adventure, Record of Ragnarok și SPY x FAMILY.

Warner Bros. Japan este o companie de producție în cadrul Warner Bros. Discovery și este implicată în mai multe proprietăți anime, precum Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?, Food Wars! Shokugeki no Soma, și JoJo's Bizarre Adventure. Warner Bros. Japan și compania-mamă se ocupă, de asemenea, de producții cinematografice live-action de peste mări și țări ale unor proprietăți japoneze precum Godzilla, Rurouni Kenshin, Gintama și Death Note. Compania a anunțat recent o nouă adaptare anime a manga de referință Fist of the North Star (Pumnul Stelei Nordului) de Buronson și Tetsuo Hara. De asemenea, produce în prezent anime-ul original Suicide Squad ISEKAI cu Wit Studio, care va avea premiera în iulie.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.