Viz Media va lansa Manga Destroy All Humans. They Can't Be Regenerated. A Magic: The Gathering în toamnă

Viz Media a anunțat joi că va lansa cartea Destroy All Humans a autorului Katsura Ise și a artistului Takuma Yokota. Manga They Can't Be Regenerated. A Magic: The Gathering în toamna anului 2024. Lansarea fizică a manga va include o carte exclusivă pentru jocul de cărți de schimb Magic: The Gathering.

May 4, 2024 - 03:35
 0  5
Viz Media va lansa Manga Destroy All Humans. They Can't Be Regenerated. A Magic: The Gathering în toamnă

Manga a debutat în revista Monthly Shōnen Ace de la Kadokawa în noiembrie 2018. Kadokawa a publicat cel de-al 15-lea volum compilat al manga pe 26 aprilie. Wizards of the Coast LLC. este creditată cu cooperarea.

Manga "youth graffiti" se concentrează asupra a doi oameni din anii 1990 care joacă jocul de cărți de joc Magic: The Gathering. Yokota și Ise au publicat anterior o versiune one-shot a manga în Monthly Shōnen Ace în august 2018.

Magic: The Gathering are de curând o colaborare actuală cu Cowboy Bebop. Luni, Wizards of the Coast a anunțat o colaborare cu Hatsune Miku.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.