Un nou trailer al noului film de Animație Garfield a fost dezvăluit

În timp ce primul trailer a împărtășit povestea sănătoasă a modului în care Garfield a intrat în viața lui Jon, cea mai recentă avanpremieră ajunge la reuniunea neașteptată a lui Garfield cu tatăl său biologic, Vic.

Mar 17, 2024 - 15:42
Mar 17, 2024 - 15:44
 0  74

Viața lui Garfield acasă, cu Jon și Odie, este "aproape perfectă" - asta până când este răpit de un pitbull uriaș și trimis în locul unde se află Vic. Vic cere ajutorul lui Garfield și al lui Odie, fără să țină cont că nu a mai fost alături de fiul său de când era un pisoi. 

Garfield spune în noul trailer că:

"Nu te-am văzut de când eram mic, apari deodată și mă transform în infractor."

Dar, în cele din urmă, acceptă să-l ajute pe Vic, cu o aventură diferită de tot ceea ce a trăit pisica iubitoare de lasagna. El sare de pe trenuri în mișcare, aproape că se prăbușește până când este salvat de o bucată de cașcaval și pornește să se lupte cu răufăcătorii.

Noul trailer dezvăluie, de asemenea, o voce surpriză: a lui Snoop Dogg în rolul lui Snoop Catt. Hannah Waddingham preia rolul răufăcătorului, care și-a făcut debutul în cel mai recent trailer, dar nu au fost împărtășite încă detalii despre personaj.

În plus față de distribuția de mai sus, Harvey Guillén asigură efectele vocale pentru Odie, companionul canin al lui Garfield. Alți actori vocali din film vor fi Bowen Yang, Cecily Strong, Brett Goldstein și Ving Rhames.

Filmul, realizat de Columbia Pictures și Alcon Entertainment, a fost regizat de Mark Dindal și scris de Paul A. Kaplan, Mark Torgove și David Reynolds. Filmul Garfield ajunge în cinematografe pe 24 mai 2024.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.