Un nou Crossover între Call of Duty: Modern Warfare III și Mobile Suit Gundam a fost anunțat oficial

Una dintre cele mai populare francize de jocuri first person shooter, dacă nu cea mai populară, este Call of Duty (COD). Începută în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, franciza a văzut războiul prin prisma unui soldat în cel de-al Doilea Război Mondial, în timpurile moderne și chiar în viitorul speculativ.

May 20, 2024 - 19:26
May 20, 2024 - 19:28
 0  10
Un nou Crossover între Call of Duty: Modern Warfare III și Mobile Suit Gundam a fost anunțat oficial

Cea mai nouă apariție a francizei, Call of Duty: Modern Warfare III, ne duce înapoi în vremurile actuale. Dar pentru următorul sezon multiplayer, ne putem aștepta să mergem în viitor cu un crossover alături de Mobile Suit Gundam.

Ce va presupune colaborarea dintre COD și Gundam nu a fost încă dezvăluit. Ar putea fi vorba de produse cosmetice și emote-uri COD în joc bazate pe franciza Gundam, un mod de joc multiplayer cu durată limitată sau un fel de eveniment de amploare în cadrul modului multiplayer, precum evenimentul COD din 2022 " Operation Monarch".

Crossover-ul COD și Gundam are potențialul de a fi interesant. Dacă este vorba doar de cosmetice și emotes, este posibil ca mulți fani Gundam să nu se îndrepte spre joc. Cu toate acestea, dacă vom ajunge să luptăm cu costumul mobil și să îl controlăm ca în "Operation Monarch", ar putea fi incredibil de distractiv. Sezonul 4 din Call of Duty: Modern Warfare III va începe pe 29 mai. Așadar, dacă vă place Gundam și poate vreți să vă luați un shooter, aruncați un ochi pe această colaborare.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.