Un japonez a fost arestat pentru că a vândut versiuni piratate ale jocului Pokémon Violet

Poliția din Kyoto l-a arestat pe Yoshihiro Yamakawa, un decorator de interior în vârstă de 36 de ani, sub suspiciunea că a încălcat Legea japoneză privind prevenirea concurenței neloiale prin vânzarea de versiuni piratate ale Pokémonilor din jocul Pokémon Violet pentru Nintendo Switch.

Apr 17, 2024 - 13:41
 0  6
Un japonez a fost arestat pentru că a vândut versiuni piratate ale jocului Pokémon Violet

Bărbatul a fost arestat în timpul unei patrule cibernetice pe 9 aprilie în orașul Uji. Suspectul ar fi modificat abilitățile Pokémonilor cu ajutorul unor instrumente speciale și le-a vândut pentru aproximativ 13.000 de yeni (84 de dolari) fiecare, în perioada decembrie 2022-martie 2023. Se pare că a câștigat milioane de yeni în această perioadă. Când a fost interogat, suspectul a declarat că a făcut aceste vânzări pentru a se întreține.

Jocurile Pokémon Scarlet/Violet au fost lansate pe Switch la nivel mondial în noiembrie 2022.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.