Uimitoarea Lume a lui Gumball se întoarce cu un film și un nou serial sub sigla Hanna-Barbera

HBO Max și Cartoon Network au anunțat că au dat undă verde la Uimitoarea lume a lui Gumball: Filmul! și Uimitoarea lume a lui Gumball: Serialul, marcând astfel revenirea creației lui Ben Bocquelet după ce serialul animat a rulat șase sezoane la Cartoon Network între 2011-2019.

Jan 2, 2024 - 14:15
Jan 2, 2024 - 14:17
 0  188
Uimitoarea Lume a lui Gumball se întoarce cu un film și un nou serial sub sigla Hanna-Barbera

Bocquelet va regiza și va fi producător executiv al filmului, care are un scenariu scris de Shane Mack și este conceput pentru a servi drept punte de legătură între seria originală și cea nouă. Filmul începe atunci când cel mai mare fan al lui Gumball găsește episodul lipsă al serialului și deschide din greșeală un portal care leagă lumea lui de lumea desenului animat al lui Gumball. După ce își întâlnește eroii, super-fanul nostru decide să facă echipă cu Gumball, Darwin, Anais, Richard și Nicole pentru a-i salva de o forță nefastă care pune stăpânire pe Elmore, în timp ce, fără să vrea, declanșează o amenințare proprie.

Sam Register, Vanessa Brookman și Sarah Fell vor fi, de asemenea, producători executivi, aceste proiecte fiind primele producții originale care vor fi lansate de Hanna-Barbera Studios Europe, condus de Register și Brookman. Serialul original al lui Bocquelet, născut în Franța, a câștigat un premiu Emmy internațional, nouă premii BAFTA pentru copii, șase premii British Animation Awards și trei premii Annie.

Register și Brookman au declarat într-un comunicat că:

"Nu ne-am putut gândi la un spectacol mai bun pentru a da startul primului nostru lot de proiecte aprobate sub sigla Hanna-Barbera Studios Europe. Cu acest film și noul serial, avem o oportunitate "uimitoare" cu Ben de a oferi o concluzie satisfăcătoare pe care fanii Gumball au sperat-o, stabilind în același timp și următorul capitol al acestui serial fermecător, colorat și inventiv."

A adăugat Amy Friedman, șefa de programe pentru copii și familie de la Warner Bros: "Gumball este unul dintre acele personaje rare care, fără efort, pare să ne spună adevărul, să ne facă să râdem și să unească oamenii, iar acum Bocquelet se întoarce pentru a-l readuce pe Gumball acolo unde îi este locul - într-o călătorie interdimensională, direct la fani.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.