Trailerul jocului Pac-Man: Mega Tunnel Battle dezvăluie lansarea din 9 mai

Bandai Namco Entertainment America a început joi să difuzeze un trailer pentru Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs multiplayer, și dezvăluie că jocul se va lansa pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC prin Steam pe 9 mai.

Apr 14, 2024 - 13:42
 0  10

Jocul primește o ediție Deluxe care include un PAC personalizabil și cosmetice de labirint. Jocul este un battle royale cu 64 de jucători. De asemenea, dispune de un matchmaking personalizat cu un sistem de prieteni, un mod clasat și clasamente globale.

Nintendo a încheiat serviciul de service al jocului multiplayer online Pac-Man 99 de pe Switch, produs de Bandai Namco Entertainment și Arika, pe 8 octombrie. Jocul a fost lansat în aprilie 2021 ca joc gratuit pentru abonații Nintendo Switch Online. Arika a dezvoltat jocul, în care 99 de jucători concurează pentru a fi ultimul care rămâne în picioare într-o nouă versiune a jocului Pac-Man. Jucătorii pot trimite Jammer Pac-Man către adversari prin consumul de Power Pellets și fantome.

Franciza de jocuri Pac-Man de la Bandai Namco Entertainment a debutat cu jocul original de arcade în 1980. Franciza a inspirat serialul anime de televiziune Pac-World în 2013.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.