Stardust Pictures înființează o editură manga pentru o eventuală adaptare live-action

Compania de producție cinematografică Stardust Pictures a înființat vineri un nou imprint manga numit BeSTAR Comics. Marca intenționează să publice manga care au potențialul de a avea în cele din urmă adaptări cinematografice live-action.

Apr 28, 2024 - 03:00
 0  4
Stardust Pictures înființează o editură manga pentru o eventuală adaptare live-action

Casa de discuri intenționează să profite de abilitățile grupului companiei Stardust Promotion în domeniul publicării și creării de proiecte cinematografice pentru a produce manga care va trece prin diferite etape de planificare, ajungând în cele din urmă la o potențială adaptare cinematografică live-action. Primele două manga sub această etichetă sunt Kara-chan to Shito-san to de Minato Takano și Futonchirashi și Yadokari de Hiraku Nakamura și Bull.

Kara-chan & și Shito-san & îi urmărește pe Kara, iubitoare de mâncare, și pe Shito, iubitor de saună, în timp ce vizitează saunele private din întreaga Japonie. Yadokari îl are în centru pe Kentarō, un tânăr cu un puternic simț al dreptății care își propune să devină politician. El face schimb de locuri cu odiosul gangster Ryūji.

Takano a scris scenariile pentru filmele de acțiune Kakegurui și Keep Your Hands Off Eizouken!, ambele bazate pe manga. Bull este pseudonimul creatorului de manga Hirokazu Fukuda.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.