Sakamoto Days TV Anime confirmat pentru ianuarie 2025 cu Tomokazu Sugita în rolul principal

Shueisha a anunțat luni, în primul său videoclip „Jump Press”, că manga Sakamoto Days a lui Yuuto Suzuki va avea o serie anime de televiziune în ianuarie 2025, cu Tomokazu Sugita în rolul lui Taro Sakamoto.

May 29, 2024 - 14:57
 0  11

Serviciul de știri despre licențe License Global a postat un interviu cu vicepreședintele Netflix, Josh Simon, pe 1 mai, iar în interviu era inclusă o listă cu un proiect „Sakamoto Days” printre „Netflix Upcoming Releases” în 2024.

Suzuki a lansat manga în revista Weekly Shonen Jump a editurii Shueisha în noiembrie 2020. Shueisha a publicat cel de-al 16-lea volum compilat al cărții pe 4 aprilie. Cel de-al 17-lea volum va fi expediat pe 4 iunie. Suzuki a publicat un one-shot intitulat „Sakamoto” în Jump Giga în decembrie 2019.
Viz Media și MANGA Plus publică manga în limba engleză în format digital. MANGA Plus descrie manga:

Taro Sakamoto a fost asasinul suprem, temut de răufăcători și admirat de asasini. Dar într-o zi... s-a îndrăgostit! Pensionare, căsătorie, paternitate și apoi... Sakamoto s-a îngrășat! Tipul dolofan care conduce magazinul din cartier este de fapt un fost asasin legendar! Își poate proteja familia de pericol? Pregătiți-vă să experimentați un nou tip de serial de comedie de acțiune!

Viz Media publică, de asemenea, manga în format tipărit și a lansat al 11-lea volum pe 2 aprilie.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe