Review Anime Don't Toy with Me, Miss Nagatoro

Don't Toy with Me, Miss Nagatoro este o serie web manga japoneză scrisă și ilustrată de Nanashi, cunoscută și sub numele de 774. Manga a început în noiembrie 2017 în Magazine Pocket, o revistă web manga online și bazată pe aplicații, publicată de Kodansha. O adaptare a unui serial de televiziune anime, produsă de Telecom Animation Film, a fost difuzată din aprilie până în iunie 2021. Un al doilea sezon, produs de OLM, a fost difuzat din ianuarie până în martie 2023.

Aug 14, 2023 - 17:28
Aug 14, 2023 - 18:39
 0  32
Review Anime Don't Toy with Me, Miss Nagatoro

Anime-ul Don't Toy with Me, Miss Nagatoro (Ijiranaide, Nagatoro-san) se învârte în jurul a două personaje, primul fiind Naoto Hachiouji, în anime cunoscut drept Senpai, acesta este un băiat timid și nesigur pe sine, mereu la locul lui, pasionat de artă, mereu petrecându-și timpul în clubul de artă.

Într-o zi se întâlnește cu Hayase Nagatoro, o fată mai mică ca el plină de viață, atrăgătoare și puțin ticăloasă, acesteia mereu îi place să își bată joc de Senpai și de faptul cum că ar fi virgin.

În fiecare episod ni se prezintă cum își petrec ziua cei doi și metodele noi pe care le găsește Nagatoro pentru a-și bate joc de el, dar în același timp se poate observa cum aceasta ține la el și îl apără de prietenele ei.

Anime-ul este unul interesant de timp Romance cu câteva secvențe Ecchi care îi aduc și o notă de umor. E captivant să urmărești evoluția relației dintre caractere, cum acestea se apropie din ce în ce mai mult pe episod ce trece și cum la fiecare sfârșit de sezon se întâmplă ceva ce îi apropie și mai tare.

Ce mi-a plăcut: La acest anime mi-a plăcut cam tot, de la comedie până la relația dintre caractere. Secvențele Ecchi îl fac și mai captivant iar cum Nagatoro își ascunde iubirea în spatele bătăii de joc e chiar drăguț.

Ce nu mi-a plăcut: Nu prea sunt lucruri care să nu-mi fi plăcut, dar totuși mi-ar fi plăcut ca relația dintre ei să evolueze puțin mai repede și poate să aflăm mai multe lucruri despre trecutul lui Senpai, sau poate chiar o întâlnire mai îndelungată între mama lui Naoto și Nagatoro.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

SuperYang „Nu există lift care să te ducă la succes, trebuie să folosești scările. ”