Recenzie film "Motanul Încălţat: Ultima dorinţă"

Motanul Încălțat: Ultima Dorință (The Last Wish) este un film de aventură american de animație pe calculator din 2022 produs de DreamWorks Animation și distribuit de Universal Pictures. Acesta este o continuarea filmului cu același nume Motanul Încălţat din 2011 și fiind și al șaselea episod al francizei Shrek.

Feb 25, 2023 - 20:12
Mar 5, 2023 - 14:04
 0  135
Recenzie film "Motanul Încălţat: Ultima dorinţă"

Motanul Încălţat: Ultima dorinţă începe prin prezentarea Motanului Încălţat la o petrecere în casa guvernatorului unde ajunge să trezească un monstru gigcantic pe care l-a doborăt, dar dintr-o neatenţie Motanul nostru şi-a pierdut a 8-a viaţă. Din cauza faptului că Motanul şi-a bătut joc de vieţile pe care le-a avut Moartea îl vânează pe Motan pentru a-i lua şi ultima viaţă. De frică, Motanul merge la o bătrânică cu pisici pentru a rămâne în siguranţă unde îl întâlneşte şi pe Perrito, un câine mic şi pur care se dă drept pisică pentru a-şi face prieteni.

După ceva vreme Goldi şi urşii ei îl caută pe Motan pentru a-l angaja să facă rost de steaua dorinţelor, o stea care îţi îndeplineşte orice dorinţă. Harta către steaua respectivă se a fost găsită de Jack Horner, un "magician". Motanul şi Perrito merg să recupereze harta unde dau şi de Pisi Pernuţe Moi, o tâlhară talentată care trebuia să fie logodnica Motanului dar care a fost părăsită la altar. Prietenii noştri ajung la Pădurea Întunecată care se transformă în funcţie de posesorul hărţii.

După mai multe evenimente petrecute Motanul ajunge la o dorinţă unde se confruntă cu Moartea şi câştigă din pricina faptului că Moartea voia să se confrunte cu Motanul Încălţat căruia nu îi păsa de vieţile pe care le are. În urma acestei aventuri Pisi Pernuţe Moi îşi recâştigă încrederea în Motan şi toţi 3 formează o echipă. 

La finalul filmului Echipa Prieteniei fură o corabie şi se îndreaptă spre Tărâmul Foarte Foarte Îndepărtat. unde probabil se va petrece al 3-lea film la care va avea parte şi Shrek.

Ce mi-a plăcut: Mi-a plăcut faptul că în film apar multe personaje din alte poveşti, multe faze amuzante dar şi câteva momente dramatizante.

Ce nu mi-a plăcut: Nu mi-a plăcut faptul că Motanul Încălţat şi Pisi Pernuţe Noi nu au terminat cununia începută acum mult timp.

Concluzie: Filmul merită văzut, sunt multe momente faine şi interesante cu o poveste captivantă care mi-a depăşit aşteptările.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

SuperYang „Nu există lift care să te ducă la succes, trebuie să folosești scările. ”