Recenzie Film Pulbere de stele / Stardust

Ecranizare a cărții cu același nume a lui Neil Gaiman scrisă în 1999, filmul „Pulbere de stele” sau „Stardust” (după numele original) lansat în 2007, îl are ca personaj principal pe Thristan Thorn, un tânăr care își trăiește liniștit viața alături de tatăl său Dunstan Thorn și mama sa vitregă în Satul Zidului.

Feb 24, 2023 - 14:56
Dec 25, 2023 - 02:22
 0  79
Recenzie Film Pulbere de stele / Stardust

Până la un moment dat când orbit de dragostea pentru Victoria Forester, o tânără vestită în sat pentru frumusețea ei, își face într-o seară în timp ce se uitau la stele o promisiune aparent imposibil de îndeplinit: să-i aducă steaua căzătoare care tocmai aterizase în pădurea din lumea zânelor ce se afla dincolo de zid. Văzând că Victoria este de acord cu promisiunea lui nebunească pornește îndată spre locul cu pricina.

În această călătorie nu își va găsi doar steaua dar își va cunoaște și mama biologică și alte multe personaje interesante, dar nu vă mai dau spoilere pentru a vă putea bucura de cursul și acțiunea filmului așa cum m-am bucurat și eu, deși după părerea mea, pe cât este de interesant filmul, pe atât este plictisitoare și fără prea multe momente de suspans care se regăsesc în cartea cu același nume.

Fiind cititoare în mod normal aș alege să citesc prima dată cartea, pentru că, o ecranizare nu conține toate detaliile pe care ți le dă povestea scrisă, dar în același timp acele detalii te pot dezamăgi și îți pot creea o părere nu prea bună despre ce ai citit.

Ca o părere generală despre film, aș zice că e destul de bun și mai ales că mi-a alungat plictisul creeat de carte așa că îi dau un 8/10, dar, date fiind detaliile lipsă care puteau da mai mult farmec filmului o să scad nota la 7.5/10.

Acum după toată critica asta poate vă întrebați dacă recomand filmul. Sincer, da chiar îl recomand, deși pentru început aș recomanda să citiți cartea. Parcă accentuează suspansul mai mult când vezi acțiunile care te-au lăsat în suspans când erau în formă scrisă „ animate”.

Cam atâta cu părerea mea despre filmu ăsta pentru că vreau să citesc și părerile vostre cât de curând.

      Vizionare plăcută!

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow