Recenzie Anime One-Punch Man

One-Punch Man este o serie manga japoneză cu supereroi scrisă și ilustrată de ONE, mai târziu aceasta a fost reilustrată de Yusuke Murata, versiunea reilustrată a fost publicată pe site-ul Tonari no Young Jump în Iunie 2012. Adaptarea anime a acestei manga produsă de Madhouse a fost difuzată în Japonia din Octombrie.

Aug 13, 2023 - 13:30
Aug 13, 2023 - 13:43
 0  32
Recenzie Anime One-Punch Man

Saitama, un om cu puteri supraomenești dobândite prin muncă grea și câțiva ani de suferință este un supererou care oprește răufăcătorii cu un singur pumn. Din cauza acestei puteri imense acesta devine ușor plictisit de putere și începe să caute un adversar demn care să-l facă să simtă puțină durere și să se simtă ca la început. Într-o zi acesta este abordat de un om-robot care vrea să-i fie ucenic, mai târziu Saitama aplică la agenția de supereroi și începe să rezolve problemele orașului. Sursa puterii lui rămâne un mister, deșii acesta a dezvăluit un program de antrenament într-un episod nu se știe exact dacă acesta era serios sau nu. De reținut că Saitama a devenit un erou doar pentru distracție.

Părerea mea despre acest anime este una bună, dacă vă plac anime-urile care au acțiune și sunt și amuzante acesta este unul dintre cele mai bune.

Ce mi-a plăcut la acest anime: Mi-a plăcut cum se ține secret sursa puterii lui, îl face să pară mai puternic față de ce vedem noi în bătălii.

Ce nu mi-a plăcut la acest anime: Nu mi-a plăcut faptul că acesta nu reușește să dea de un adversar destul de puternic ca să aibă o bătălie pe cinste, în fiecare episod în care se bate ai mereu impresia că și-a găsit adversarul dar te înșeli.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow