Paramount+ va lansa în 2024 serialul de Animație Povești ale Țestoaselor Ninja

După succesul fulminant al filmului Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților din 2023, eroii se întorc pe micul ecran într-un nou serial intitulat Povești ale Țestoaselor Ninja. Bazată pe seria de benzi desenate cu același nume din 1984 care va fi difuzat în streaming pe Paramount+.

Apr 24, 2024 - 07:15
Apr 24, 2024 - 07:17
 0  33
Paramount+ va lansa în 2024 serialul de Animație Povești ale Țestoaselor Ninja

Țestoasele Ninja nu sunt străine de televizor și au devenit mainstream datorită serialelor de animație extrem de populare de la sfârșitul anilor 1980 și anii '90. De atunci, personajele au fost personaje de bază la televizor și la cinema, iar recent anunțatul Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles este doar cel mai recent dintr-un lung șir de seriale în care personajele au fost prezentate. Spre deosebire de alte versiuni, noua serie de desene animate se bazează pe succesul de box office al filmului Haosul Mutanților și chiar ajută la crearea unei sinergii pentru viitoarea continuare.

La scurt timp după ce seria a fost anunțată oficial, cele mai recente știri au anunțat un teaser trailer pentru Tales of the TMNT lansat de Paramount+, ceea ce sporește și mai mult entuziasmul în jurul noii serii. În timp ce prezintă stilul de animație 2D mai simplificat al serialului, acesta îi prezintă, de asemenea, pe eroi în timp ce se confruntă cu diverse amenințări în New York.

În iulie 2023, Variety a raportat că o continuare cinematografică și un serial de televiziune spin-off Paramount+ de două sezoane pentru Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților (2023) au fost aprobate. S-a raportat că serialul va acționa ca o punte de legătură între Haosul Mutanților și continuarea filmului. Christopher Yost și Alan Wan au fost anunțați ca producători executivi și showrunners. Lukas Williams urma să supervizeze producția pentru Point Grey Pictures, care coproduce împreună cu Nickelodeon Animation Studio.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles va avea premiera pe Paramount+ în 2024.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.