Noul videoclip al anime-ului NieR:Automata Ver 1.1a dezvăluie debutul celei de-a doua părți în iulie și melodia de deschidere al lui LiSA

Site-ul oficial pentru NieR:Automata Ver 1.1a, anime-ul de televiziune al jocului de acțiune și roluri NieR:Automata de la Square Enix și Platinum Games, a început marți să difuzeze „fișierul de promovare 11”. Videoclipul prezintă în avanpremieră melodia de deschidere „Black Box” de LiSA și dezvăluie premiera celui de-al doilea curs al anime-ului în luna iulie.

May 29, 2024 - 14:52
Jun 2, 2024 - 04:02
 0  11

Primul curs al anime-ului a avut premiera în ianuarie 2023. Personalul a amânat episodul 4 din acel an de la 28 ianuarie la 18 februarie. Comitetul de producție al anime-ului a citat COVID-19 ca fiind motivul acestei întârzieri. Personalul a amânat apoi episoadele 9 și următoarele în martie 2023, citând impactul creșterii numărului de infecții COVID-19 asupra programului de producție. Episoadele 9-12 au fost difuzate toate odată pe 23 iulie. Crunchyroll a difuzat anime-ul pe măsură ce a fost difuzat.
Square Enix descrie povestea jocului:

Omenirea a fost alungată de pe Pământ de ființe mecanice din altă lume. Într-un ultim efort de a recupera planeta, rezistența umană trimite o forță de soldați androizi pentru a-i distruge pe invadatori. Acum, războiul dintre mașini și androizi se dezlănțuie... Un război care ar putea dezvălui în curând un adevăr de mult uitat al lumii.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe