Noul film Ștrumfii se va lansa în primăvara anului 2025

Au trecut șase ani de când Ștrumfii au invadat ultima dată cinematografele sub egida Sony Pictures. Cu toate acestea, brandul se află acum în cadrul Paramount, iar cel mai recent film al regizorului Chris Miller are acum o dată de lansare. În cadrul CinemaCon 2023, Paramount a dezvăluit că ultimul film al francizei cinematografice va fi lansat pe 14 februarie 2025.

Apr 17, 2024 - 13:59
 0  54
Noul film Ștrumfii se va lansa în primăvara anului 2025

Pentru a îndulci și mai mult acest viitor cadou de Ziua Îndrăgostiților, compania a anunțat, de asemenea, că superstarul pop Rihanna va fi în fruntea distribuției vocale ca Smurfette și va crea și interpreta propria muzică pentru film.

În prezent, nu se știu prea multe despre noul film cu ștrumfi, în afară de faptul că este un film muzical și că este un joint venture între Paramount Pictures și Nickelodeon Movies, ca parte a parteneriatului încheiat anul trecut. Micile creaturi albastre în sine au fost create inițial de artistul Pierre Culliford, mai bine cunoscut sub pseudonimul Peyo, care s-a ramificat de atunci într-o franciză globală masivă care include filme, emisiuni de televiziune și multe altele. Filmul lui Miller va fi începutul unei serii masive de noi proiecte care implică Ștrumfii, Paramount încercând să valorifice amploarea masivă a mărcii.

Acest ultim film, care va fi primul sub egida Paramount, dar al patrulea film modern al Ștrumfilor, va avea și un scenarist important, Pam Brady, care a lucrat anterior la lunga comedie animată pentru adulți South Park, precum și la filmul de succes cu păpuși Team America: Poliția mondială. Acesta marchează cel mai recent proiect al lui Miller, nominalizat la Oscar, care a condus anterior un număr destul de mare de proiecte de animație, inclusiv The Penguins of Madagascar și Shrek al treilea. Latifa Ouaou, vicepreședintele executiv al filmelor și francizelor globale pentru Paramount Animation și Nickelodeon Animation, supervizează dezvoltarea noului film alături de Emily Nordwind.

Bineînțeles, marea atracție a acestui film fără titlu cu Ștrumfi va fi Rihanna, care va juca în primul ei rol în film de la Guava Island din 2019. Totuși, ea nu este străină de asumarea unor proiecte masive. Dincolo de cariera sa de cântăreață, ea a apărut anterior în Battleship și și-a împrumutat în mod proeminent vocea la filmul DreamWorks Home. Ea a onorat chiar și pe micul ecran cu prezența ei, apărând ca invitată în Bates Motel. Cu toate acestea, ea s-a bucurat de o recenta revenire în lumea pop, după ce a dat lovitura cu o prestație strălucitoare în timpul Super Bowl, care a fost apreciată de telespectatori.

Filmul de animație Ștrumfii ajunge în cinematografe pe 14 februarie 2025.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.