Ninjago: Ascensiunea Dragonilor (2023) - Promo Dublat în Română

Ninjago: Ascensiunea Dragonilor este un serial de televiziune de super-eroi epic-fantastic animat pe calculator, produs de The Lego Group. Se bazează pe marca de jucării de construcție Lego Ninjago și este o continuare a serialului Ninjago, care a fost difuzat timp de 15 sezoane, din 2011 până în 2022.

Jul 20, 2023 - 02:53
 0  558

Noua serie a fost produsă în urma sezonului final al serialului de televiziune Ninjago, care a fost difuzat din 2011 și s-a încheiat în 2022. Pentru noul serial, compania de animație WildBrain Studios a trecut la Unreal Engine 5 pentru a îmbunătăți calitatea animației predecesorului.

Serialul a fost dezvăluit inițial la San Diego Comic-Con 2022. A fost lansat pe Netflix pe 1 iunie 2023 în Statele Unite, Canada, Japonia și America Latină, iar în alte teritorii mai târziu în aceeași lună sau în următoarea, cu excepția Marii Britanii, unde a fost lansat pe ITVX pe 5 iunie 2023.

The Lego Group descrie povestea desenului ca fiind:

În această serie, mai multe tărâmuri legendare s-au combinat brusc într-unul singur, dar uniunea lor este instabilă. Un Maestru Ninja Spinjitzu trebuie să antreneze o nouă generație de eroi pentru a ajuta la găsirea Dragonilor Elementali care pot salva planeta înainte ca forțele răului să folosească aceeași energie a dragonilor pentru a distruge această nouă lume.

Scenariștii principali ai serialului sunt Chris "Doc" Wyatt și Kevin Burke. Wyatt a confirmat pe Twitter că Ninjago: Dragons Rising este un serial nou, mai degrabă decât o continuare a serialului Ninjago anterior, care a fost difuzat timp de 11 ani.

The Hollywood Reporter a acordat primului sezon o recenzie pozitivă, spunând că arată la fel de bine ca și seriile anterioare Ninjago. Mai multe personaje jucabile și un nou nivel bazat pe această serie au fost lansate în Lego Brawls în iunie 2023.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.