Nickelodeon pregătește pentru 2024 lansarea serialului de animație HexVets and Magic Pets

Nickelodeon aduce la viață lumea magică a lui Willows Whisper prin lansarea HexVet, un nou serial animat pentru preșcolari bazat pe seria omonimă BOOM! Studios de Sam Davies. Serialul de comedie și aventură hibridă CG și 2D îi urmărește pe cei mai buni prieteni improbabili, Nan și Clarion.

Jan 20, 2024 - 22:47
 0  61
Nickelodeon pregătește pentru 2024 lansarea serialului de animație HexVets and Magic Pets

Paramount Consumer Products va conduce la nivel mondial licențierea produselor de larg consum pe categorii încrucișate pentru proprietatea HexVet. HexVet se va lansa în 2023 în SUA și va continua să se extindă la nivel internațional. Vestea a fost anunțată de Brian Robbins, președinte și director executiv, Paramount Pictures & Nickelodeon, și director de conținut, filme și copii și familie, Paramount+.

Ramsey Naito, președintele, Paramount Animation și Nickelodeon Animation a declarat într-un comunicat că:

"Aventurile cu miză mare, peripețiile sălbatice și camaraderia sinceră pe care o au Nan și Clarion în romanele grafice HexVet sunt toate calități deosebite pe care le căutăm într-un serial de animație. Este incredibil de interesant să extindem lumea HexVet cu un serial original care va aprofunda legătura pe care tinerii cititori o au cu romanele și va capta imaginația unor noi fani de toate vârstele."

În calitate de HexVets în formare, Nan și Clarion sunt gata să se ocupe de bolile medicale ale animalelor magice sau lumești, să-și găsească familiarii și să-și câștige baghetele și pălăriile ascuțite - toate acestea în timp ce se feresc de adunări de contrabandiști de animale și de dragoni cu arsuri la stomac. Sub îndrumarea talentatului Dr. Talon, acești tineri HexVets în formare vor învăța cum să vindece orice animal, de la un phoenix pigmeu cu gripă aviară până la un unicorn cu un corn rupt.

HexVet este o serie de romane grafice originale pentru toate vârstele, scrisă de îndrăgitul caricaturist Sam Davies și publicată de BOOM! Studios prin intermediul premiatului lor imprint KaBOOM!, casa lui R.L. Stine's Just Beyond și multe altele. Seria de romane grafice a debutat în 2018 cu HexVet: Witches-in-Training (Vrăjitoarele în formare), fiind foarte bine primită de critică, apoi a lansat a doua carte, HexVet: The Flying Surgery, în 2019. HexVet a fost o selecție a Târgului de carte Scholastic în 2019, iar de atunci s-a vândut în peste 60.000 de exemplare și este distribuit la nivel internațional în peste 132 de țări. BOOM! Studios are programată lansarea unor volume suplimentare din serie.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.