Nickelodeon Kids' Choice Awards 2024 va avea premiera în luna Iulie

Nickelodeon a stabilit data și locul de desfășurare a mult-așteptatului său festival anual Slime-fest, Nickelodeon Kids' Choice Awards 2024, difuzat în direct sâmbătă, 13 iulie, la ora 20:00. Spectacolul marchează revenirea după mai bine de un deceniu al lui Pauley Pavilion din campusul UCLA din Los Angeles, și va sărbători favoriții copiilor din filme, televiziune, muzică și sport.

Apr 12, 2024 - 23:55
 0  24
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2024 va avea premiera în luna Iulie

Pentru a coincide cu Nickelodeon Kids' Choice Awards 2024, luna iulie a acestui an marchează, de asemenea, cea de-a 25-a aniversare a serialului SpongeBob SquarePants, premiat la premiile Emmy, o celebrare globală care va dura un an și care va onora îndrăgita franciză. Pe tot parcursul anului, fanii se pot scufunda adânc în universul SpongeBob SquarePants cu conținut nou, care va debuta pe Nickelodeon și Paramount+.

Ashley Kaplan, vicepreședinte executiv al Nickelodeon Unscripted & Digital Studio a declarat într-un comunicat că:

"În această vară, Nickelodeon va sărbători două dintre cele mai mari și mai îndrăgite francize ale sale - "KCAs" și SpongeBob SquarePants. Sărbătorirea ambelor în luna iulie creează oportunități incredibile pentru ambele proprietăți care câștigă pe fiecare platformă."

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.