Netflix va lansat în luna iunie a anului 2024 filmul de animație Ultraman: Rising

Ultraman: Rising va ajunge pe Netflix mai târziu în această vară, iar Netflix a stabilit în sfârșit o dată de lansare pentru noul film cu un nou poster interesant! Tsuburaya Productions a demarat un nou efort uriaș în urmă cu câțiva ani pentru a extinde lumea lui Ultraman.

Mar 16, 2024 - 21:29
 0  56
Netflix va lansat în luna iunie a anului 2024 filmul de animație Ultraman: Rising

Acest lucru a continuat cu un nou proiect printr-un film de animație anunțat împreună cu Netflix și Industrial Light and Magic, iar în curând vom putea vedea cum a funcționat această nouă colaborare cinematografică, urmând ca aceasta să fie în sfârșit lansată la sfârșitul acestui an.

Ultraman: Rising și-a informat constant fanii despre cum se pregătește noua versiune animată a clasicului Tokusatsu, dar, din fericire, nu va mai dura prea mult până când îl vom vedea în acțiune. Netflix a anunțat oficial că Ultraman: Rising va ajunge pe serviciul de streaming pe 14 iunie și sărbătorește confirmarea datei de lansare cu un nou poster care îl evidențiază atât pe Ultraman, cât și pe ciudatul pui de Kaiju care va juca un rol central în noul film.

Netflix ne prezintă ce ne putem aștepta de la Ultraman: Rising ca atare:

"Superstarul de baseball Ken Sato se întoarce în țara sa natală, Japonia, pentru a prelua mantia de supererou Ultraman, care apără Pământul, dar găsește rapid mai mult decât se aștepta când este forțat să crească puii celui mai mare dușman al său, un Kaiju nou-născut. Luptându-se să echilibreze rolurile de coechipier și de nou tată, Ken trebuie să se confrunte cu propriul ego, cu tatăl său înstrăinat și cu conivența Forței de Apărare Kaiju pentru a se ridica și a descoperi ce înseamnă cu adevărat să fii Ultraman."

Regizat de Shannon Tindle, co-regizat de John Aoshima, scris de Tindle și Marc Haimes pentru Tsuburaya Productions și Industrial Light and Magic, Ultraman: Rising se va lansa pe Netflix în întreaga lume pe 14 iunie. Distribuția vocală a filmului include voci precum Christopher Sean, Gedde Watanabe, Tamlyn Tomita Keone young , și Julia Harriman.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.