Netflix va difuza prin streaming în 2024 Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft este un viitor serial de televiziune american de animație de acțiune și aventură în streaming bazat pe seria de jocuri video Tomb Raider de Crystal Dynamics, cu Hayley Atwell în rolul lui Lara Croft.

Jan 7, 2024 - 23:29
Jan 7, 2024 - 23:29
 1  65
Netflix va difuza prin streaming în 2024 Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Serialul este plasat în aceeași continuitate cu trilogia de reboot a jocului video care a început în 2013 și are loc după evenimentele din jocul Shadow of the Tomb Raider din 2018. Tasha Huo este showrunner, iar Legendary Television și DJ2 Entertainment produc. Serialul este animat de Powerhouse Animation Studios din Austin, Texas.

Seria are loc după rebootul trilogiei Tomb Raider din 2013-2018, care s-a încheiat cu Shadow of the Tomb Raider, și umple golul din cronologia Tomb Raider, făcând legătura între trilogia reboot și seria originală de jocuri.

În ianuarie 2021, s-a raportat că Netflix a comandat un serial de televiziune în stil anime bazat pe Tomb Raider. Comanda inițială este pentru două sezoane și a fost coprodusă de Crystal Dynamics, Legendary Television, DJ2 Entertainment și Tractorpants. Animația a fost realizată de Powerhouse Animation. Tasha Huo a fost showrunner și producător executiv alături de Dmitri M. Johnson, Stephan Bugaj, Howard Bliss și Jacob Robinson. Camera scenariștilor a fost spartă în mai 2021. În septembrie 2023, titlul serialului Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, a fost dezvăluit în cadrul livestream-ului Drop 01 al Netflix.

În septembrie 2021, a fost anunțat că Hayley Atwell va fi vocea Larei Croft. Earl Baylon, care a dat voce lui Jonah Maiva în trilogia de reboot a jocurilor video, își reia rolul. În octombrie 2021, Allen Maldonado s-a alăturat distribuției în rolul expertului tehnic al Larei, Zip, un personaj care a fost introdus pentru prima dată în jocul Tomb Raider din 2000: Chronicles, și care nu mai apăruse în franciză de la jocul Tomb Raider din 2008: Underworld. Serialul marchează, de asemenea, prima sa apariție în continuitatea rebootului.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft este programat să aibă premiera pe Netflix în 2024.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.