Netflix va difuza în streaming filmul de animație In Your Dreams

Unul dintre cele mai așteptate filme de animație Netflix Originale este, fără îndoială, In Your Dreams, filmul este programat să ajungă la nivel global în 2024. Iată o trecere în revistă a tot ceea ce știm până acum despre noul film.

Apr 16, 2024 - 05:24
 0  24
Netflix va difuza în streaming filmul de animație In Your Dreams

Netflix a anunțat pentru prima dată noul film de animație în aprilie 2023, alături de o serie de alte filme noi care vor fi lansate în curând pe Netflix. A venit, de asemenea, cu imaginea first-look prezentată mai sus. Nu este clar când anume a început producția filmului, dar am văzut persoane care au listat proiectul în dezvoltare încă din martie 2020.

Iată sinopsisul complet al filmului, așa cum a fost comunicat de Netflix:

"O familie perfectă? Frați care se înțeleg? Da... în visele tale. Aceasta este o comedie de aventuri despre Stevie și fratele ei Elliot care călătoresc în mod magic în lumea viselor cu misiunea de a-l găsi pe Moș Ene, care le va îndeplini cea mai mare dorință a lor - salvarea căsniciei părinților lor. Copiii sunt total opuși, ceea ce îi face un duo improbabil pentru a naviga prin absurditatea propriului subconștient. De-a lungul călătoriei lor, ei descoperă că, atâta timp cât se au unul pe celălalt, pot face față la orice, chiar și celui mai mare coșmar al lor."

Kuku Studios, cu sediul în California, este principalul studio din spatele filmului. Studioul a fost fondat și condus de Alex Woo, care este regizorul principal al lungmetrajului.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.