Netflix va difuza în streaming anime-ul Leviathan Alternate-History

Netflix a anunțat vineri că va difuza în exclusivitate la nivel mondial, în 2025, serialul anime al Qubic Pictures și Orange din seria de romane Leviathan, de Scott Westerfeld, la nivel mondial. Christophe Ferreira semnează regia, iar Joe Hisaishi contribuie cu un cântec original.

Jun 8, 2024 - 23:34
 0  12
Netflix va difuza în streaming anime-ul Leviathan Alternate-History

Povestea începe în 1914, în ajunul războiului, când un prinț pe fugă întâlnește o fată îmbrăcată în haine de băiat pe un dirijabil biotehnologizat cunoscut sub numele de Leviathan.

Keith Thompson a desenat ilustrațiile originale din seria de romane 2009-2011. Nobuko Toda și Kazuma Jinnouchi compun muzica. Qubic Pictures este producătorul proiectului, iar Orange produce animația. Justin Leach și Taiki Sakurai sunt producători. Otakon a mai anunțat vineri că Qubic Pictures va apărea la convenția din 2-4 august de la Washington, D.C. pentru a prezenta seria anime. Printre invitați se numără Leach, producătorul Katrina Minett și Ferreira.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.