Netflix va difuza filmele Sailor Moon Cosmos pe 22 august

Netflix a anunțat vineri că va difuza Filmul Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos, proiectul de film anime în două părți care adaptează ultimul arc „Shadow Galactica” din manga originală Sailor Moon a lui Naoko Takeuchi, în exclusivitate la nivel mondial pe 22 august.

Jun 8, 2024 - 23:42
 0  20
Netflix va difuza filmele Sailor Moon Cosmos pe 22 august

Primul film a avut premiera pe 9 iunie 2023, iar cel de-al doilea pe 30 iunie. Tomoya Takahashi a regizat ambele filme la Toei Animation. Kazuyuki Fudeyasu s-a întors pentru a scrie scenariile. Kazuko Tadano, designerul personajelor pentru anime-ul original Sailor Moon, a continuat să deseneze personajele. Yasuharu Takanashi s-a întors pentru a compune muzica. Yumiko Soraga a fost director artistic.

Netflix a început să difuzeze la nivel mondial proiectul de film anime în două părți Filmul Pretty Guardians Sailor Moon Eternal în iunie 2021. Proiectul de film în două părți ține loc de un al patrulea sezon pentru Sailor Moon Crystal. Filmele acoperă arcul „Dead Moon” din manga originală a lui Takeuchi.

Cel de-al treilea sezon Sailor Moon Crystal, care a prezentat o nouă echipă și s-a concentrat pe arcul Death Busters, a avut premiera în aprilie 2016. Crunchyroll, Niconico și Hulu au difuzat sezonul. Cele trei servicii și altele au difuzat primele două sezoane Sailor Moon Crystal în străinătate, deoarece au debutat online în Japonia. Netflix transmite, de asemenea, în streaming Sailor Moon Crystal.

Viz Media a obținut licența pentru toate cele trei sezoane pentru lansarea în America de Nord. Compania a lansat primul sezon din Sailor Moon Crystal pe DVD și DVD/Blu-ray Disc combo pack în august 2016, al doilea sezon în februarie 2017 și al treilea sezon în decembrie 2017.

Lansarea de către Viz Media a filmului Sailor Moon Stars, al cincilea și ultimul sezon al anime-ului original Sailor Moon, care adaptează arcul „Shadow Galactica”, a marcat prima dată când acest sezon a fost lansat pe suport video în America de Nord. Sailor Moon Stars a fost difuzat inițial timp de 34 de episoade între 1996 și 1997.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.