Netflix adaugă filmul Godzilla Minus la nivel mondial

Contul oficial X/Twitter pentru franciza Godzilla a TOHO a anunțat sâmbătă că filmul Godzilla Minus One al lui Takashi Yamazaki este difuzat în toată lumea pe Netflix. Filmul este disponibil în întreaga lume, dar momentan nu este disponibil în Japonia. Godzilla Minus One/Minus Color, versiunea alb-negru a filmului.

Jun 2, 2024 - 23:37
 0  22
Netflix adaugă filmul Godzilla Minus la nivel mondial

În America de Nord, Godzilla Minus One și Godzilla Minus One/Minus Color sunt disponibile în plus pentru închiriere și cumpărare digitală pe Amazon, Apple iTunes, Google Play, Microsoft, FandangoNOW/VUDU, inDemand, XBOX și Vubiquity.

Godzilla minus unu a câștigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale în cadrul celei de-a 96-a ediții a Premiilor Oscar din martie. Este primul film japonez care a câștigat la această categorie și primul film Godzilla care a fost nominalizat la Oscar.

Filmul a câștigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale și premiul pentru cel mai bun sunet la cea de-a 17-a ediție a Premiilor Filmului Asiatic, care a avut loc pe 10 martie. Eiga Engeki Bunka Kyōkai din Japonia i-a desemnat pe producătorii Godzilla Minus One, Hisashi Usui, regretatul Shuji Abe, Kenji Yamada, Kazuaki Kishida, Gō Abe și Keiichirō Moriya câștigători ai premiului general la cea de-a 43-a ediție a premiilor Fujimoto.

Filmul a avut premiera în Japonia la 3 noiembrie 2023, dată la care s-a aniversat lansarea primului film Godzilla, la 3 noiembrie 1954. Noul film a fost proiectat la Festivalul Internațional de Film de la Tokyo ca film de închidere a evenimentului de anul trecut, la 1 noiembrie. Filmul a obținut încasări estimate la 56.418.793 de dolari în Statele Unite și 50.303.815 de dolari la nivel internațional, până la 1 februarie. Filmul a devenit al treilea film de limbă străină cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Statele Unite.

În Japonia, filmul este difuzat exclusiv pe Amazon Prime Video din 3 mai.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.