Manga Vampire Dormitory al lui Ema Toyama se încheie în iunie

Numărul din iunie al revistei Nakayoshi de la Kodansha a anunțat joi că va publica ultimul capitol al manga Vampire Dormitory a lui Ema Toyama pe 3 iunie în numărul din iulie al revistei.

May 5, 2024 - 23:27
 0  7
Manga Vampire Dormitory al lui Ema Toyama se încheie în iunie

Toyama a lansat manga în revista Nakayoshi de la Kodansha în noiembrie 2018. Manga a intrat în pauză după ce "prima parte" s-a încheiat în iulie 2022, iar în decembrie 2022 a revenit și a început "partea a doua". Kodansha a publicat cel de-al 13-lea volum compilat al manga pe 13 martie.

Editura Kodansha USA Publishing lansează manga în limba engleză. Aceasta a lansat al 10-lea volum pe 20 iunie în format tipărit, iar al 11-lea volum va fi lansat pe 21 mai în format digital și pe 28 mai în format tipărit. Compania descrie manga ca fiind:

Mito nu are o familie pe care să se bazeze. Trăiește pe străzi, deghizată în băiat. Ruka este un vampir otaku interesat doar de fete 2D. După ce Ruka îl salvează pe Mito dintr-o situație periculoasă, acesta îi face o ofertă: "Deveniți sclavul meu supus și lăsați-mă să vă beau sângele ori de câte ori doresc! În schimb, poți locui cu mine în dormitorul băieților!". Dar pentru a rămâne cu el, Mito trebuie să ascundă faptul că este fată. Fiecare zi este un nou pericol, ca să nu mai vorbim de acel vampir însetat de sânge!

Manga a inspirat un anime de televiziune care a debutat la TOKYO MX și BS Nippon TV pe 7 aprilie la ora 23:30 JST. De asemenea, a început să ruleze pe AT-X din 8 aprilie și pe MBS din 9 aprilie. Crunchyroll difuzează anime-ul în America de Nord, America Centrală, America de Sud, Europa, Africa, Oceania, Orientul Mijlociu, CSI și India.

Toyama și-a lansat premiata manga de comedie romantică Missions of Love în revista Nakayoshi de la Kodansha în 2009 și a încheiat-o în iunie 2015. Ea a publicat o continuare manga intitulată Missions of Love - Couple Arc în Nakayoshi din martie până în iunie 2018.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.