Manga Tomodachi Game se încheie odată cu al 26-lea volum

Cel de-al 25-lea volum compilat al cărții manga Tomodachi Game de Yuki Satō a dezvăluit joi că seria se va încheia odată cu lansarea celui de-al 26-lea volum, în toamnă. Povestea, bazată pe conceptul original al lui Mikoto Yamaguchi, îl are în centru pe Yūichi Katagiri, un tânăr cu o viață de student perfectă.

May 11, 2024 - 16:28
 0  6
Manga Tomodachi Game se încheie odată cu al 26-lea volum

Viața sa liniștită de zi cu zi se sfârșește atunci când 2 milioane de yeni (aproximativ 20.000 de dolari) din taxele de excursie la școală dispar. Enigmele se dezvăluie pe măsură ce Yūichi este prins într-un joc misterios pentru bani și trebuie să decidă dacă contează mai mult prietenia sau banii.

Sato a lansat manga în revista Bessatsu Shōnen Magazine de la Kodansha în decembrie 2013. Manga a intrat în pauză în decembrie 2019, a revenit pentru un capitol în februarie 2020, apoi a intrat din nou în pauză. Manga a intrat în arcul său final în august 2020.

Adaptarea anime a manga a avut premiera la NTV în aprilie 2022. JST. Crunchyroll a difuzat anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia și a difuzat, de asemenea, o variantă în limba engleză.

Manga a inspirat o serie dramatică anterioară și două filme live-action. Primul film, Tomodachi Game Gekijōban, a avut premiera în iunie 2017, după ce serialul de televiziune live-action a avut premiera în aprilie 2017. Cel de-al doilea film a fost proiectat în Japonia în septembrie 2017. Serialul a inspirat un nou serial de televiziune live-action în iulie 2022.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.