Manga The Summer Hikaru Died va primii o adaptare anime

Creatorul manga Mokumokuren a anunțat vineri, pe contul lui de X (fostul Twitter), că manga The Summer Hikaru Died va avea o adaptare anime. Anunțul nu a menționat alte informații despre anime, inclusiv formatul acestuia. Mokumokuren a desenat ilustrația de mai jos pentru a sărbători anunțul.

May 25, 2024 - 12:15
May 25, 2024 - 12:16
 0  10
Manga The Summer Hikaru Died va primii o adaptare anime

Mokumokuren a lansat manga pe site-ul Young Ace Up al Kadokawa în august 2021. Kadokawa a publicat al patrulea volum compilat al manga în decembrie 2023. Yen Press a publicat al treilea volum pe 16 aprilie. Manga a inspirat o adaptare light novel de Mio Nukaga în decembrie 2023.

Yen Press a licențiat manga pentru publicarea în limba engleză și descrie povestea acesteia ca fiind:

Doi băieți locuiau într-un sat: Yoshiki și Hikaru. Cei doi făceau totul împreună... până în ziua în care Hikaru a fost cuprins de o lumină misterioasă. Atunci a fost momentul în care totul l-a schimbat cel mai mult pe Hikaru. Yoshiki încă își dorește din tot sufletul să rămână mereu alături de el...dar oare mai există măcar un Hikaru cu care să fie alături?

Manga a fost nominalizată la cea de-a 16-a ediție a Premiilor Manga Taisho. (Denumirea oficială în limba engleză a premiilor este "Cartoon Grand Prize".) Biblioteca Publică din New York a inclus manga în lista celor mai bune cărți pentru adolescenți din 2023. De asemenea, manga a fost inclusă în lista Young Adult Library Services Association (YALSA) 2024 a Asociației Bibliotecilor Americane (ALA).

Atât manga, cât și autorul ei, Mokumokuren, sunt nominalizați la ediția din acest an a premiilor Will Eisner Comic Industry Awards. Manga este nominalizată la categoria "Cea mai bună ediție americană a unui material internațional din Asia", în timp ce Mokumokuren este nominalizată la categoria "Cel mai bun scriitor/artist".

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.