Manga Pokémon: Yorimichi Volteccers!! se termină în iulie

Numărul din iulie al revistei Ciao a Shogakukan a dezvăluit luni că Rikka Kise's Pocket Monster ~Yorimichi Volteccers!!!~, comedia manga spinoff bazată pe Pokémon Horizons: The Series anime se va încheia în numărul din august al revistei, pe 3 iulie.

Jun 2, 2024 - 23:59
 0  9
Manga Pokémon: Yorimichi Volteccers!! se termină în iulie

Singurul și unicul volum compilat al manga va fi lansat pe 25 iulie. Kise a lansat manga în revista Ciao în august 2023. Noul arc „Terastal Debut” pentru anime a debutat pe 12 aprilie.

Anime-ul a avut premiera în Japonia în aprilie 2023 cu un episod special de o oră în primul episod. Emisiunea este difuzată vinerea la ora 18:55 JST. Anime-ul și-a început al doilea arc, „Terapagos no Kagayaki”, cu episodul 29 pe 27 octombrie în Japonia. The Pokémon Company anunțase inițial că anime-ul va debuta pe Netflix în SUA pe 23 februarie, dar seria a debutat în schimb pe 7 martie.

Anime-ul urmărește doi protagoniști complet noi, care se numesc Liko și Roy. Anime-ul îi prezintă pe Sprigatito, Fuecoco și Quaxly din jocurile video Pokémon Scarlet și Pokémon Violet, dar și pe legendarul Pokémon Rayquaza în forma sa Shiny. Anime-ul prezintă, de asemenea, noile personaje Friede și Căpitanul Pikachu, care sunt un profesor Pokémon și un duo de parteneri Pokémon care vor lupta alături de Liko și Roy.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.