Manga Over Drive Girls se termină în al 8-lea volum

Amazon Japonia anunță că cel de-al optulea volum compilat al manga Over Drive Girls că va fi ultimul volum la lansarea sa din 11 iulie. Seria urmărește sonda planetară de tip fată Nona, eroul RPG Bernoa și personajul de jocuri 2D Subaru. Toate fetele sunt implicate într-o comedie amoroasă cu otaku Haruto.

May 4, 2024 - 21:44
 0  6
Manga Over Drive Girls se termină în al 8-lea volum

Öyster a început continuarea pe site-ul Nico Nico Seiga în 2017. Seria a început, de asemenea, să fie serializată în revista tipărită Futabasha, Monthly Action, în septembrie 2017. Futabasha a expediat al șaptelea volum pe 11 mai.

Seria este o continuare a manga Chōkadō Girl 1/6 - Amazing Stranger. Öyster a lansat manga originală Over Drive Girl 1/6 în revista Comic High! a Futabasha în 2012 și a serializat manga și în revista Monthly Action a Futabasha în 2015. Futabasha a publicat patru volume pentru Over Drive Girl 1/6.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.