Manga Kakushite! Makina-san!! Risque primește o adaptare anime în 2025

Futabasha a dezvăluit vineri că manga Kakushite! Makina-san!! Risque al lui Yoshimi Sato! inspiră un anime de televiziune care va avea premiera anul viitor. Futabasha a dezvăluit un teaser vizual pentru anime.

May 11, 2024 - 00:16
May 11, 2024 - 00:18
 0  6
Manga Kakushite! Makina-san!! Risque primește o adaptare anime în 2025

Povestea acestei comedii romantice riscante este centrată pe Eita, un licean introvertit, otaku mecha, care se îndrăgostește de cea mai populară fată din școală, Makina. Când Eita o găsește pe Makina la ușa ei, este agitat, și mai mult când Makina îi dezvăluie secretul ei: că este un robot "sexaroid" conceput pentru plăcere și îi cere lui Eita să facă niște reparații la ea în mod discret. În timp ce Makina încearcă imediat să se dea la Eita fizic, Eita se străduiește să se stăpânească, ascunzându-i în același timp și secretul ei.

Sato a lansat manga în revista Futabasha's Monthly Action în octombrie 2022 ca o publicare color. Futabasha a publicat vineri cel de-al treilea volum compilat al manga.

Sato a lansat manga Crossing Time în Monthly Action în 2016 și s-a încheiat în septembrie 2021. Futabasha a publicat nouă volume pentru această manga. Crunchyroll a publicat anterior manga în limba engleză.

Manga a inspirat un anime de televiziune în aprilie 2018. Crunchyroll a difuzat anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe