Manga Janus Oni no Ichizoku va intra în cel mai culminant punct al poveștii

Numărul din 31 mai al revistei Weekly Manga Times de la Houbunsha a anunțat pe 17 mai că manga Janus Oni no Ichizoku a lui Hayate Kuku va intra în "punctul culminant" în numărul din 28 iunie.

May 20, 2024 - 19:21
 0  8
Manga Janus Oni no Ichizoku va intra în cel mai culminant punct al poveștii

Manga îl are în centru pe Kiichi Samonji, un descendent al călugărului războinic Kiichi Hōgen. Kiichi Samonji este, de asemenea, un servitor loial al daimyo-ului istoric Imagawa Yoshimoto, legendarul "Daimyō numărul unu din Tōkaidō". În bătălia fatală dintre Imagawa și rivalul Oda Nobunaga din Bătălia de la Okehazama, care avea să ducă la moartea lui Imagawa, Imagawa îi dă lui Kiichi un ultim ordin.

Seria a intrat într-o pauză în septembrie 2022, dar a reluat publicarea în martie 2023. Kuku a lansat manga în revista Weekly Manga Times de Houbunsha în aprilie 2021. Houbunsha a publicat al doilea volum compilat al manga în octombrie 2022.

Tiparul SuBLime boys-love a publicat manga Sword and Mist a lui Kuku în limba engleză. Digital Manga Publishing a publicat, de asemenea, manga Your Love Sickness a lui Kuku.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.