Manga Hataraki Man a lui Moyoco Anno primește al 5-lea volum pe 27 iunie

Contul de Twitter al site-ului și aplicației Comic Days de la Kodansha a anunțat marți că cel de-al cincilea volum compilat al manga Hataraki Man de Moyoco Anno va fi lansată pe 27 iunie. Volumul va cuprinde capitole care nu au fost publicate anterior în volumul compilat.

May 12, 2024 - 12:27
 0  9
Manga Hataraki Man a lui Moyoco Anno primește al 5-lea volum pe 27 iunie

Shogakukan va publica în plus lucrarea Anno Moyoco Senshū pe 27 iunie. Anno a lansat manga Hataraki Man în 2004, dar a pus-o pe pauză în 2008. Cel de-al patrulea volum al manga a fost lansat în august 2007. Manga a inspirat un anime de televiziune de 11 episoade care a avut premiera în octombrie 2006. Maiden Japan a lansat anime-ul pe Blu-ray Disc în ianuarie 2019.

Viz Media a publicat manga Flowers and Bees a lui Anno în America de Nord, Del Rey a publicat manga Sugar Sugar Rune (Udon Entertainment a preluat ulterior licența), iar Vertical a publicat manga Sakuran. Anno a desenat, de asemenea, personajele pentru adaptarea filmului live-action Cutie Honey a soțului ei Hideaki Anno, pe care Bandai Entertainment l-a lansat pe DVD. Azuki a licențiat în iulie manga Buffalo 5 Girls, Insufficient Direction, Memoirs of Amorous Gentlemen, The Diary of Ochibi-san a lui Anno. Seria de scurtmetraje anime de televiziune bazate pe The Diary of Ochibi-san a avut premiera pe 7 octombrie.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.