Manga Awajima Hyakkei a lui Takako Shimura se reia pe 27 noiembrie și se termină în 3 capitole

Editura Ohta Publishing a anunțat pe Twitter pe 17 noiembrie că manga Awajima Hyakkei a lui Takako Shimura va relua serializarea pe 27 noiembrie. Shimura a anunțat, de asemenea, revenirea manga pe contul ei de Twitter și a dezvăluit că manga se va încheia în trei capitole.

Nov 25, 2023 - 00:08
Nov 26, 2023 - 03:17
 0  23
Manga Awajima Hyakkei a lui Takako Shimura se reia pe 27 noiembrie și se termină în 3 capitole

Capitolul anterior al manga a fost publicat în august 2022. De asemenea, manga a intrat în pauză în 2019 și a fost reluată după trei ani, cu o serializare lunară în ianuarie 2022.

Shimura a lansat manga în revista online PocoPoco a editurii Ohta Publishing în iulie 2011. Al patrulea volum compilat al manga a fost lansat în august 2022.

Shimura este cel mai bine cunoscută pentru manga Wandering Son și Sweet Blue Flowers, care au inspirat adaptări ale unor seriale anime pentru televiziune în 2011 și, respectiv, 2009. De asemenea, a desenat desenele originale ale personajelor pentru anime-ul Aldnoah.Zero, animația Battery the Animation și anime-ul de curse Overtake! A desenat o adaptare manga de scurtă durată pentru romanele Battery. Fantagraphics Books îi lansează manga Wandering Son în America de Nord, iar Viz Media lansează Sweet Blue Flowers. Seven Seas lansează manga lui Shimura, Even Though We're Adults, în format digital și tipărit.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

SuperYang „Nu există lift care să te ducă la succes, trebuie să folosești scările. ”