Light Tuchihi și Akiyuki Amemoto lansează o nouă manga intitulată Karin Kirisaki Won't Let Me Kill

Numărul din mai al revistei Shonen Gangan de la Square Enix a dezvăluit că autorul romanului The Hero Is Overpowered but Overly Cautious, Light Tuchihi, va scrie povestea pentru o nouă manga intitulată Karin Kirisaki Won't Let Me Kill cu artistul Akiyuki Amemoto, care va începe în numărul din iunie, pe 11 mai.

Apr 14, 2024 - 13:47
 0  8
Light Tuchihi și Akiyuki Amemoto lansează o nouă manga intitulată Karin Kirisaki Won't Let Me Kill

Povestea o urmărește pe asasina Karin Kirisaki care, după o tentativă de asasinare a unei artiste, este expusă la seria de manga "Tokimero". Viața ei se schimbă, iar Karin devine hotărâtă să ducă o viață de studentă revigorantă. Din nefericire, ea nu își poate lăsa trecutul în urmă și un asasin o urmărește curând în școală.

Tsuchihi a lansat seria de romane The Hero Is Overpowered but Overly Cautious pe site-ul Kakuyomu în iunie 2016 și continuă să actualizeze povestea pe acest serviciu. Kadokawa a publicat primul volum în format tipărit cu ilustrații de Saori Toyota în februarie 2017 și a lansat al șaptelea volum în decembrie 2019. Yen Press a licențiat romanele și a livrat al șaptelea volum în octombrie 2021.

Koyuki a lansat o adaptare manga în revista Monthly Dragon Age a Kadokawa în 2018, iar Kadokawa a livrat al șaselea și ultimul volum în decembrie 2022. Yen Press lansează, de asemenea, manga în limba engleză.

Seria de romane ușoare a inspirat o adaptare anime în 2019.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.