KLab anunță un nou joc Hybrid Casual al lui Bleach

KLab a anunțat joi că a primit permisiunea din partea Comitetului de producție Bleach de a dezvolta un joc casual hibrid complet nou, bazat pe seria anime. Jocul va fi lansat la nivel mondial, cu excepția Chinei continentale, în limbile japoneză și engleză. KLab va publica mai multe detalii despre joc la o dată ulterioară.

May 13, 2024 - 08:11
 0  7
KLab anunță un nou joc Hybrid Casual al lui Bleach

KLab lansează, de asemenea, Bleach: Brave Souls pe Android, iOS, PC prin Steam și PlayStation 4. Jocul a fost lansat în 2015 și a ajuns la peste 90 de milioane de descărcări în întreaga lume.

Tite Kubo a lansat Bleach în Weekly Shonen Jump în 2001 și a încheiat-o în august 2016. Viz Media a publicat manga în America de Nord în format digital în limba engleză, în timp ce Shueisha a publicat noi capitole în Japonia. Viz Media a publicat manga și în format tipărit. Manga are 130 de milioane de exemplare în circulație.

Manga a inspirat o adaptare anime pentru televiziune, care a fost difuzată în 366 de episoade din 2004 până în 2012. Viz Media a obținut drepturile de televiziune și home video pentru anime în 2006. Serialul a avut premiera cu un dublaj în limba engleză în Adult Swim de la Cartoon Network în același an, iar în cele din urmă a difuzat toate episoadele până în 2014. Crunchyroll și Tubi TV nu mai difuzează serialul original, dar Hulu difuzează serialul.

Bleach: Thousand-Year Blood War primul curs al anime-ului a avut premiera în octombrie 2022 și s-a încheiat în decembrie 2022 cu un episod special de o oră care a combinat episoadele 12 și 13 ale anime-ului. Viz Media difuzează anime-ul pe Hulu în SUA. anime-ul este difuzat pe Disney+ la nivel internațional, iar Ani-One Asia difuzează serialul în multe țări asiatice.

Al doilea curs al anime-ului a avut premiera în Statele Unite pe Hulu, în America Latină pe Star+ și în alte țări selectate la nivel internațional pe Disney+ pe 8 iulie. Bleach: Thousand-Year Blood War Part 3 - The Conflict va fi difuzat în 2024. Anime-ul acoperă restul manga originală până la finalul ei. Arcul Războiul de sânge de o mie de ani este ultimul arc al manga și acoperă volumele 55-74.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.